|duminică, iunie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Cea mai lungă zi din istoria Stelei! UEFA anunţă VERDICTUL Comisiei de Disciplină în cazul „Valiza”
  • Urmareste-ne!

Cea mai lungă zi din istoria Stelei! UEFA anunţă VERDICTUL Comisiei de Disciplină în cazul „Valiza” 

După 10 ani consecutivi în cupele europene,
Steaua îşi poate întrerupe seria din cauza
condamnării lui finanţatorului ei, Gigi Becali,
în dosarul „Valiza”, scrie gsp.ro. Decizia
de azi nu e definitivă şi nici executorie.
La ora 13:00, Steaua îşi va afla adversarul din turul 2 preliminar al Champions League, însă pentru suporterii roş-albaştrilor miza zilei de azi e anunţul pe care forul de la Nyon îl va face în privinţa judecării cazului Valiza de către Comisia de Disciplină.

UEFA a informat clubul din Ghencea că în jurul prânzului o va informa oficial, prin intermediul faxului şi al mail-ului, care e verdictul. Chiar dacă va fi vorba despre excludere, nu e o hotărîre definitivă, iar Steaua o va putea ataca, mai întâi la Comisia de Apel, apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Ce spun antrenorul şi jucătorii Stelei


„Pentru mine, nu ar fi un dezastru dacă nu am juca în Champions League. În schimb, cred că ar fi o tragedie pentru tot fotbalul românesc”
– Laurenţiu Reghecampf

„Nu stau să mă gîndesc dacă vom juca sau nu în Champions League. Nu ne-ar ajuta cu nimic dacă în loc să ne pregătim stăm să ne plîngem de milă” – Ciprian Tătăruşanu

„Nu mă pricep la regulamente, dar am înţeles totuşi că avem şanse destul de mari să primim o decizie favorabilă, asta în condiţiile în care mai toată lumea ne vede excluşi” – Alexandru Bourceanu

Citeste mai departe