|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Fashion » Ce spune despre tine felul in care iti prinzi parul
  • Urmareste-ne!

Ce spune despre tine felul in care iti prinzi parul 

Ai fi surprinsa sa afli cat de mult spune despre tine felul in care iti prinzi parul. Afla cum te da de gol modul in care iti prinzi coada!

Coada tip palmier – o coada prinsa in varful capului este perfecta pentru cateva ore petrecute la sala de fitness.

De asemenea, daca parul este ciufulit, aceasta coafura tradeaza lipsa chefului de viata. In cazul in care parul este prins intr-o coada dupa ce este intins cu placa, atunci e o coafura care se vrea a fi relaxata, insa este atent studiata.

Coada de cal la baza gatului – daca este prinsa in zona cefei, coada completeaza de minune tinutele clasice, elegante. Ea tradeaza o atitudine sobra ori frica de schimbare. Vrei sa mergi la sigur si nu iti place sa iti asumi riscuri.

Coada de cal la inaltime medie – coada amplasata la o inaltime potrivita avantajeaza orice femeie. Cele care o poarta vor sa mearga la sigur, cu o coafura simpla si de efect. Este potrivita si la sala de fitness, dar si pentru o zi petrecuta la birou asa ca este o coafura usor de purtat.

Coada in care prinzi doar partea de sus a parului – sigure pe ele si interesante, femeile care poarta o astfel de coafura nu au probleme cu increderea in sine.

Coada de cal prinsa sus, iar bretonul tapat si dat peste cap – coafura facuta vedeta de catre Nicole Scherzinger este aleasa fashionistelor. Ea tradeaza o personalitate puternica si o atitudine joviala.

Coada de cal joasa, cu suvite lasate libere pentru a  incadra fata – aceasta coafura te tradeaza: adori tendintele anilor ’90. Esti usor timida si ai ceva complexe pe care e cazul sa le depasesti.

Coada impletita – aceast tip de coada tradeaza o fire romantica, cu inclinatii artistice. Iubesti libertatea, insa iti place sa functionezi dupa reguli bine stabilite.

Doua cozi – in afara de Halloween, nicio zi nu este potrivita pentru o astfel de coafura daca ai depasit varsta de 12 ani. Pot intelege ca esti copilaroasa, jucausa si refuzi sa te maturizezi, insa uneori chiar e cazul sa o faci. Sursa.

Adauga un comentariu