|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Timp liber » Ce spune culoarea ta preferata despre tine
  • Urmareste-ne!

Ce spune culoarea ta preferata despre tine 

Alb, simbolul puritatii

Nu e nicio coincidenta ca rochiile de mireasa au culoarea alba, deoarece ele semnifica inocenta si puritatea celei care o poarta. Daca adori aceasta culoare esti o persoana careia ii plac lucrurile simple, dar care este in acelasi timp si perfectionista denorind sa lase lucrurile terminate doar pe jumatate.

 

Rosu, pentru persoane pasionale

Este nuanta puterii, a sanatatii si a vitalitatii. Este culoarea pe care o aleg cei extrovertiti, carora nu le este frica sa incerce lucruri noi si care sunt mai impulsivi din fire. Sunt cei ambitiosi si optimisti, care nu suporta monotonia. Le este greu sa fie obiectivi si de multe ori sunt usor influentabili si tentati sa aleaga una dintre tabere.

Maro, culoarea celor chibzuiti

Este culoarea preferata de cei care nu au avut o viata usoara si care nu mai cred ca trebuie sa astepti pentru ca lucrurile sa se rezolve de la sine. Sunt persoane disciplinate, care stiu care le sunt obiectivele in viata si lupta pentru ca visurile lor sa se indeplineasca.

Roz, culoarea maternitatii

Simbolizeaza dragostea si afectiunea, fara sa fie implicat si sentimentul de pasiune. Femeile carora le place rozul au puternice sentimente materne, le place sa se simta protejate si iubite la randul lor de catre cei dragi.

Portocaliu, energie pentru cei care nu dorm noaptea

Este culoarea luxului si a distractiei, asadar cei care o prefera sunt extrem de sociabili si au o viata foarte activa. In acelasi timp oranjul este culoarea tineretii, a curiozitatii si a nelinistii.

Galben, pozitiv si plin de soare

Despre ea se spune ca este culoarea fericirii, a intelepciunii si a imaginatiei.  Este specifica celor intelectuali, care prefera sa rezolve lucrurile pe cale mentala si nu cu ajutorul fortei brute. Sunt cei care au incredere in capacitatile lor intelectuale, si-si acorda timp de gandire.

Verde, culoarea celor modesti

Semnifica armonia si balansul, dar verdele este cunoscut in intreaga lume ca nuanta a sperantei, a reinnoirii si a pacii. Cei care-l prefera sunt oameni sinceri, carora nu le plac secretele si care spun cu onestitate ce cred, chiar daca acest lucru le poate crea probleme.

Adauga un comentariu