|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Fashion » Ce riscuri prezinta unghiile false
  • Urmareste-ne!

Ce riscuri prezinta unghiile false 

Unghiile false sunt frumoase si foarte bune pentru femeile care nu au mult timp pentru manichiura, dar pun mare pret pe imagine, aplicandu-se destul de usor. Nu sunt totusi foarte sanatoase, continand substante precum metil metacrilat (MMA), care pot cauza iritatii, eruptii cutanate, prurit si nas si gat iritat.

Infectiile sunt adesea asociate purtarii unghiilor false, fiecare lovitura riscand sa provoace grave accidente, cum ar fi desprinderea unghiei false de cea naturala. In acest caz, intre cele doua se va aduna apoi murdarie.

Potrivit Alive, chiar daca unghia este lipita cu adezivi speciali, ciuperca deja formata va patrunde adanc in unghia ta. Chiar si in cazul in care unghia artificiala este bine lipita, dar nu este schimbata pentru mult timp, pot aparea probleme.

Cel mai bine este sa-ti ingrijesti unghiile naturale, dar daca insisti sa le porti pe cele artificiale, mergi la un specialist care sa ti le aplice corect, avand grija sa nu foloseasca MMA. La cea mai mica durere pe care o observi mergi la doctor, pentru a fi sigura ca nu o sa-ti pierzi unghia din neglijenta.

Adauga un comentariu