|miercuri, iulie 28, 2021
Sunteti aici: Home » Cinema » Ce filme mai vedem: Un SF rupe piata! – TRAILER
  • Urmareste-ne!

Ce filme mai vedem: Un SF rupe piata! – TRAILER 

Un film abia lansat in SUA, Ender’s Game, a reusit sa ia fata comediei Bad Grandpa, premianta box office-ului american de saptamana trecuta.

Ender’s Game, un SF cu Harrison Ford, Asa Butterfield, Ben Kingsley, Hailee Steinfeld, Viola Davis si Abigail Breslin, a reusit sa detroneze comedia din franciza Jackass, strangand din vanzarea biletelor 28 de milioane de dolari. Bad Grandpa tine insa ritmul, adunand in weekendul care a trecut 20 de milioane de dolari.

Un debut asteptat a fost si Last Vegas, un film care strange greii cinematografiei, respectiv pe Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman si Kevin Kline. Acesta s-a situat pe locul trei, cu 16,5 milioane de dolari, urmat de Free Birds, cu 16,2 milioane de dolari, si Gravity, pe care multi il vad in cursa pentru Oscar (13,1 milioane de dolari).

In cinci saptamani, de cand s-a lansat, filmul ce ii are in roluri principale pe Sandra Bullock si George Clooney a reusit sa stranga 219 milioane de dolari.

Conform E!, in topul filmelor cu cele mai mari incasari de peste weekend, in SUA, urmeaza, in ordine: Captain Phillips, cu 8,5 milioane de dolari, 12 Years a Slave (4,6 milioane de dolari), filmul de animatie Cloudy With a Chance of Meatballs 2 (4,2 milioane), Carrie (3,4 milioane) si The Counselor (3,2 milioane de dolari).