|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Ce breton ti se potriveste, in functie de forma fetei!
  • Urmareste-ne!

Ce breton ti se potriveste, in functie de forma fetei! 

Vrei o schimbare radicala de look, insa nu te induri
sa renunti la lungimea parului tau? Atunci bretonul
este raspunsul tau! Afla ce breton te avantajeaza,
in functie de forma fetei!

 

Un breton ales asa cum trebuie iti va incadra fata perfect, aducand totodata armonie chipului tau. Acesta va echilibra proportiile trasaturilor tale, schimbandu-ti total infatisarea. Iata ce breton trebuie sa iti faci, in functie de forma fetei!

Fata ovala

Femeile cu fata ovala sunt printre cele mai norocoase intrucat le avantajeaza orice tip de breton. Daca ai o astfel de forma a fetei si vrei o schimbare radicala de look, fa-ti un breton pe toata fruntea, fie el lung sau scurt.

Fata rotunda

Daca ai o fata rotunda, alege un breton pe o parte, care iti alungeste vizual fata. De asemenea, acest breton iti va subtia trasaturile fetei, facandu-te sa pari mai slaba. Poti sa alegi cu succes si un breton cu carare pe mijloc.

Fata patrata

Unei fete cu o forma patrata i se va potrivi tot un breton pe o parte, insa filat. Acesta va alungi trasaturile.

Fata in forma de inima

O fata cu forma de inima nu este avantajata, in general, de breton. Daca insa vrei neaparat sa iti faci o schimbare de look care presupune si un breton, alege unul intr-o parte, filat, destul de scurt, care sa echilibreze trasaturile, micsorand barbia proeminenta.

Iata cateva trucuri pentru a-ti aranja cu usurinta bretonul:

Bretonul lung – usuca-l cu ajutorul unei perii rotative si a uscatorului cu aer cald, insistand pe radacini pentru volum. La final, foloseste fixativ daca ai parul gras ori normal, iar daca il ai uscat foloseste un ser.

Bretonul scurt – usuca-l folosind uscatorul de par si degetele, iar la final fixeaza-l cu o ceara.

Bretonul filat – foloseste o perie normala si uscatorul de par si aplica, la final, un lac pentru stralucire si fixare medie.
 
 

Adauga un comentariu