|marți, iunie 22, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » Ce au descoperit medicii în burta unei gravide în a 41-a săptămână. „A fost un şoc pentru noi”
  • Urmareste-ne!

Ce au descoperit medicii în burta unei gravide în a 41-a săptămână. „A fost un şoc pentru noi” 

O femeie în vârstă de 37 de ani din Brazilia a trăitce-au-descoperit-medicii-in-burta-unei-gravide-in-a-41-a-saptamana-a-fost-un-soc-pentru-noi
un şoc atunci când a ajuns de urgenţă la spital.

Femeia care fusese supravegheată de moaşe încă de la începutul sarcinii, a ajuns de urgenţă la spital după ce se plângea de dureri ascuţite. Ea a fost internată la spital susţinând că este însărcinată în 41 de săptămâni.

Pentru că doctorii nu au reuşit să detecteze bătăile inimii ale fătului, au dus-o de urgenţă în sala de operaţii pentru a-i i se face cezariană.

Directoarea spitalului a declarat că ”Făcuse toate tratamentele şi deja depăşise termenul. Doctorii nu au auzit bătăile inimii copilului şi au decis că nu aveau timp pentru o ecografie. În sala de operaţii au avut parte de un şoc când au văzut că nu există niciun copil în burtă”.

Soţul femeii le-a spus doctorilor că aceasta a fost a doua ”sarcină” într-un interval de un an. La sfârşitul anului trecut, femeia s-a dus la spital , iar când s-a întors acasă a susţinut că a născut un copil mort, însă nu i-a arătat nici un certificat de deces soţului ei, scrie daily mail.

Citeste mai departe