|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Externe » CAZ UNIC în China. Fetiţă de doar 3 săptămâni, ÎNSĂRCINATĂ CU GEMENI! Medicii, ÎN STARE DE ŞOC (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

CAZ UNIC în China. Fetiţă de doar 3 săptămâni, ÎNSĂRCINATĂ CU GEMENI! Medicii, ÎN STARE DE ŞOC (VIDEO) 

O fetiţă în vârstă de doar 3 săptămâni, născută în Hong Kong, a uluit mediciicaz-unic-in-china-fetita-de-doar-3-saptamani-insarcinata-cu-gemeni-medicii-in-stare-de-soc-video chinezi aceştia descoperind că micuţa era „însărcinată” cu gemeni, scrie The Mirror.

Bebeluşul a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru ca fetuşii să fie îndepărtaţi. Potrivit tabloidului britanic, aceştia din urmă aveau mâini, picioare, coloană vertebrală şi intestine.

Intervenţia chirurgicală a avut succes, fetiţa fiind extrenată opt zile mai târziu.

Cazul din China este foarte rar, fiind posibil o dată la 500.000 de naşteri.

Yu Kai-man, medic specialist în obstetrică şi ginecologie, este de părere că acest caz este o premieră în Hong Kong. „A fost aproape imposibil să detectăm această anomalie în timpul controalelor prenatale pentru că embrionul din bebeluş era prea mic. Fetuşii gemeni au aparţin părinţilor fetiţei, desigur, aceştia ajungând în locul nepotrivit”, a declarat Yu Kai-man.

Potrivit specialiştilor, cauza anomaliei, care datează din 2010, este încă necunoscută, însă Organizaţia Mondială a Sănătăţii l-a clasificat ca fiind un tip de cancer şi a sugerat că ar putea avea legătură cu multiplele avorturi pe care le-a făcut mama.

Adauga un comentariu