|duminică, august 1, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Cătălin Ivan: Pactul de coabitare a funcţionat ca dopuri de urechi contra zgomotului!
  • Urmareste-ne!

Cătălin Ivan: Pactul de coabitare a funcţionat ca dopuri de urechi contra zgomotului! 

Purtătorul de cuvânt al PSD, eurodeputatulcatalin-ivan-pactul-de-coabitare-a-functionat-ca-dopuri-de-urechi-contra-zgomotului-
Cătălin Ivan, a declarat, la RFI, că declaraţiile
preşedintelui Traian Băsescu „vor crea îngrijorări”
în UE. Ivan susţine că afirmaţiile şefului statului vor
avea „efecte destul de serioase posibile în afară”.
Reacţia lui Ivan vine după ce Băsescu a anunţat că
„foarte probabil” va denunţa pactul de coabitare cu
premierul Victor Ponta.
În opinia lui Cătălin Ivan, „acest pact de coabitare, această hârtie semnată a funcţionat foarte bine ca dopuri de pus în urechi împotriva zgomotului. Ne-a ajutat ca o perioadă să nu-l mai auzim pe Traian Băsescu, să nu mai facă gălăgie inutil, să nu se mai isterizeze de la Cotroceni, de acolo, de la tribuna prezidenţială şi ne-a ajutat într-o perioadă de stabilitate, de acalmie, să putem să facem ceea ce era important pentru români. Acum văd că nu mai funcţionează, că şi dopurile astea se uzează!”.

Purtătorul de cuvânt al PSD spune că Guvernul îşi vede de treabă, în ciuda declaraţiilor lui Traian Băsescu: „Face scandal în continuare, dar ne vedem de treabă, e mult mai important ce avem de făcut pentru cei care nu au ce să pună pe masă, nu au un loc de muncă, nu au cu ce să-şi trimită copiii la şcoală, merg la spital şi nu primesc îngrijirea de care au nevoie. Sunt foarte-foarte multe lucruri mult mai importante decât Traian Băsescu, nu este o preocupare principală pentru noi acum Traian Băsescu”.

Citeste mai departe