|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Careiul, cuprins de isteria criminalului cu glugă
  • Urmareste-ne!

Careiul, cuprins de isteria criminalului cu glugă 

Zvonurile legate de faptul că criminalul cu glugă s-ar afla în Careihood au instaurat o atmosferă de teroare în rândul locuitorilor municipiului. Indiferent de vârstă, tot mai multe careience se tem să mai circule neînsoţite pe străzile oraşului după lăsarea întunericului.

Zvonurile au pornit probabil de la faptul că o femeie în vârstă de 64 de ani a fost prădată luni seară de trei minori, care i-au sustras telefonul mobil.

Isterie declanşată de un furt real
Poliţiştii din Carei au fost sesizaţi luni, în jurul orei 17.50, prin apelul unic de urgenţă 112 de către Ecaterina P., în vârstă de 64 de ani, despre faptul că trei persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil.Poliţiştii au stabilit că, în timp ce reclamanta se deplasa pe strada Agrară din municipiul Carei, de aceasta s-au apropiat trei tineri pe care nu îi cunoştea şi, profitând de neatenţia acesteia, unul dintre ei i-a sustras telefonul mobil marca Digi. Poliţiştii au reuşit în scurt timp să-i identifice şi să-i prindă pe autorii furtului. Este vorba despre trei adolescenţi cu vârste între 14 şi 18 ani, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate. Cei trei minori s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

Zvonurile se răspândesc cu repeziciune
Pornind de la această întâmplare reală, zvonurile au început să se răspândească cu repeziciune. Au început să apară poveşti legate de indivizi ciudaţi, care ar fi fost văzuţi filând diverse femei după lăsarea întunericului. Un alt zvon care s-a răspândit cu repeziciune a fost cel potrivit căruia un individ cu semnalmentele ucigaşului actriţei Gabriela Dorgai, având glugă şi rucsac în spate, ar fi fost zărit în zona unui supermarket din centrul oraşului. Zvonurile au devenit tot mai alarmiste, la un moment dat circulând inclusiv informaţia că trei femei ar fi scăpat ca prin urechile acului de criminalul cu glugă.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu