|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » „Care pe care”. Primarul din Mangalia câştigă „meciul” cu consilierii locali, care votaseră împotriva acceptării banilor de la Guvern
  • Urmareste-ne!

„Care pe care”. Primarul din Mangalia câştigă „meciul” cu consilierii locali, care votaseră împotriva acceptării banilor de la Guvern 

Consiliul Local Mangalia a aprobat, în şedinţa de îndată, convocată miercuri,care-pe-care-primarul-din-mangalia-castiga-meciul-cu-consilierii-locali-care-votasera-impotriva-acceptarii-banilor-de-la-guvern proiectul de hotărâre prin care acceptă primirea unor fonduri guvernamentale în valoare de aproximativ 6,5 miloane de lei, destinate acoperirii arieratelor,după ce, în urmă cu o zi, CL Mangalia respinsese acelaşi proiect, prin abţinerea de la vot a consilierilor PDL, recent trecuţi în PSD, potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Mangalia.

La întrunire au fost prezenţi 13 aleşi locali, dintre care 10 au votat în favoarea proiectului, respectiv grupul consilierilor independenţi şi cei ai PNL. S-au abţinut din nou de la vot reprezentanţii PSD, invocând lipsa de comunicare cu directorul economic al Primăriei.

„Cetăţenii Mangaliei trebuie să afle că cei care s-au opus sunt consilierii care au trecut recent din PDL în PSD. Prin acest proiect se plătea o mică parte din datoriile acumulate înainte de 2008. Din păcate, pentru unii politicieni locali primează interesul de grup. Este inadmisibil să votezi împotriva oraşului, împotriva oamenilor care te-au votat, doar pentru satisfacerea unor orgolii personale”, a declarat ieri edilul Mangaliei.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu