|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Cand unghiile pot deveni o forma de arta – GALERIE FOTO
  • Urmareste-ne!

Cand unghiile pot deveni o forma de arta – GALERIE FOTO 


Zilele trecute s-a incheiat la Sacramento, California, SUA, festivalul Nail Art, care a inclus si o prezentare a celor mai originale solutii pentru manichiura.

Si-au dat silinta numerosi designeri, anume ca sa atraga interesul doamnelor cu inventivitatea lor fara limite, menita bineinteles sa starneasca si atentia domnilor. Conform noului concept, manichiura nu inseamna neaparat colorarea unghiilor cu oja al carei efect se limiteaza la culoare si stralucire, informeaza Big Picture.

Efecte de senzatie se obtin numai prin unghii false, uneori simple pelicule suprapuse unghiei naturale, dar alteori se folosesc ornamente decorative complicate, adesea purtatoare de mesaje si simboluri. Ele se pot suprapune in mod delicat unghiilor, dar le pot depasi atat ca dimensiune, cat si ca functie.

Acestea sunt unghiile tehnice, care suporta incarcaturi florale, miniaturi de genul martisoarelor, instrumente de tot felul. Cele mai multe nici nu pot fi purtate decat un timp scurt, de exemplu pe durata unei petreceri sau a unei prezentari de moda ori eveniment monden.

Adesea, pentru cele zece degete, designerii au zece solutii diferite, astfel incat ca sa nu semene niciun deget cu altul.

unghii fanteziste

Unghii false lucrate artistic

manichiura originala

Unghii false, prezentate de un designer japonez

moda unghii

Aceste unghii nu sunt false. Pur si simplu au crescut lungi, iar artistul si-a facut meseria cu pasiune.

manichiura unica poze

Unghii „razboiul rece”

idei manichiura

O combinatie intre natural si aplicat

unghii arta

Unghiile pot deveni si o forma de arta, caz in care devin vedetele, iar femeia ce le poarta doar un suport.

Adauga un comentariu