|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Cadouri pentru nou născuți
  • Urmareste-ne!

Cadouri pentru nou născuți 

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, luni, 22.12.2014, Liga Tinerelor Social Democrate,Cadouri pentru nou născuți, oferite de tinerele social democrate au făcut o vizită la secţia de nou născuţi a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Tinerele Social Democrate au venit în sprijinul secţiei de nou născuţi cu pachete conţinând scutece, şi hăinuţe pentru copilaşii secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean.
Cu această ocazie, Liga Tinerelor Social Democrate doreşte să continue acţiunile implicându-se şi trăgând un semnal de alarmă, în privinţa abandonului nou născuţilor în spitalele din România.

“În spiritul sărbătorii creştine a Naşterii Domnului, am ţinut neapărat să avem această acţiune. Împreună cu colegele mele am reuşit să aducem o mică bucurie acestor copii, care au nevoie de multă afecţiune din partea tuturor celor din jurul lor. Fiind în pragul sărbătorilor, dorim să fim mai buni unii cu alţii şi mai generoşi cu semenii noştri. Pe această cale ţin să le mulţumesc tuturor colegelor mele pentru implicarea în această acţiune, fără de ele acţiunea nu ar fi existat! Vă doresc sărbători frumoase şi luminoase tuturor!” Cristina Ilieş- preşedinte LTSD Satu Mare

Adauga un comentariu