|sâmbătă, iulie 31, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Brigitte Bardot, MESAJ către Traian Băsescu: Sunt şocată să aflu de răzbunarea care se va abate asupra câinilor
  • Urmareste-ne!

Brigitte Bardot, MESAJ către Traian Băsescu: Sunt şocată să aflu de răzbunarea care se va abate asupra câinilor 

Actriţa Brigitte Bardot, fondatoarea fundaţiei
cu acelaşi nume, încearcă de ani de zile să
amelioreze situaţia maidanezilor din România.
Măsurile radicale pe care politicienii vor să
le ia împotriva câinilor fără stăpân au înfuriat-o
pe celebra actriţă, aceasta luând decizia
de a-i trimite o scrisoare preşedintelui Băsescu. 
Brigitte Bardot acuza statul roman de neimplicare in problema maidanezilor. Actrita nu vede eutanasierea, o solutie pentru numarul mare de maidanezi care se afla pe strazile Capitalei. Ea indeamna parlamentarii sa voteze cat mai repede o lege care sa permita realizarea controalelor si sterilizarea cainilor intr-o „maniera mai sistematica”.

„Sunt extrem de socata sa aflu ca o razbunare care nu ar trebui sa existe se va abate asupra tuturor cainilor, chiar si asupra celor mai blanzi. Sa condamni in acest fel o specie, asa cum prevede proiectul dumneavoastra legislativ, este total contrar legilor si uzantelor tarilor civilizate membre ale Uniunii Europene. Decizia dumneavoastra are rezonanta unui apel sangeros, nedemn de un om politic insarcinat sa ia decizii cu calm si nu pentru a castiga voturile unei parti a opiniei publice”, se arata in mesajul postat pe site-ul fundaţiei actriţei.

Citeste mai departe