|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Brate, abdomen si picioare de vis, in trei miscari
  • Urmareste-ne!

Brate, abdomen si picioare de vis, in trei miscari 

Chiar daca vremea de afara nu se arata prea
prietenoasa, vara se apropie cu pasi repezi.

 

Trebuie sa fim gata pentru anotimpul in care trebuie sa aratam cel mai bine. Costumul de baie nu o sa mearga singur pe plaja!

Knee up pentru picioare sculptate

Urca pe stepper cu piciorul drept si ridica stangul in fata, flexat, la 90 de grade. Coboara ambele picioare pe podea si reia miscarea. Apoi urca cu dreptul si ridica celalalt picior. Repeta miscarea de 8 ori cu fiecare picior, in ritmul muzicii. Mentine spatele drept si abdomenul incordat pe durata executarii exercitiului.

Abdomenul la control!

Stai in sezut pe step, cu genunchii putin indoiti in fata si cu bratele intinse, sprijinite pe step. Abdomenul este incordat pe tot parcursul exercitiului, ajutand, de asemenea, la mentinerea unei pozitii corecte a spatelui. Intinde picioarele in fata, la 45 de grade de sol si balanseaza-le. Executa doua serii a cate opt repetari.

Brate ferme

Sprijina-ti un brat pe stepper (sau pe o suprafata mai inalta, daca nu ai stepper) si un picior, flexat, pe sol, in fata stepperului. Celalalt picior este intins in fata, iar bratul opus, de asemenea. Bazinul este ridicat, abdomenul incordat si spatele drept. Flexeaza bratul de pe stepper si coboara bazinul pana la nivelul solului, fara sa atingi. Incordeaza bine abdomenul, expira si revino la pozitia initiala. Executa 8 ridicari si apoi schimba partea. Mare atentie la pozitia palmei de pe stepper: cu degetele indreptate spre tine, ca sa lucreze tricepsul.