|marți, iunie 25, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » BOMBĂ! Înalt funcţionar român, ARESTAT pentru trafic de arme. Cristian Vintilă este DIRECTOR GENERAL la Rezervele Statului
  • Urmareste-ne!

BOMBĂ! Înalt funcţionar român, ARESTAT pentru trafic de arme. Cristian Vintilă este DIRECTOR GENERAL la Rezervele Statului 

Directorul general al Agenţiei Naţionale a Rezervelor Statului şi Probleme Speciale, bomba-inalt-functionar-roman-arestat-pentru-trafic-de-arme-cristian-vintila-este-director-general-la-rezervele-statuluiCristian Vintilă, a fost arestat în Muntenegru pentru trafic de arme în favoarea unei grupări teroriste. Vintilă a fost arestat împreună cu un alt român – Flaviu Virgil Georgescu şi cu un fost parlamentar italian.

Vintilă făcea parte din managementul agenţiei din anul 2010. Este născut în 1970, originar din Bacău. A făcut numeroase cursuri de pregătire militară şi inginereşti. A fost consilier local la Bacău. Este divorţat şi are doi copii.

Georgescu lucra în străinătate, într-o companie de informatică, potrivit unor informaţii neconfirmate oficial. Traficantii voiau să plaseze arme grupării teroriste FARC.

Adauga un comentariu