|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Biciclist spulberat de o maşină şi aruncat în şanţ (La ieşire din Mărtineşti)
  • Urmareste-ne!

Biciclist spulberat de o maşină şi aruncat în şanţ (La ieşire din Mărtineşti) 

securedownload-(1)

Un biciclist fără vestă reflectorizantă sau alte elemente de distincţie a fost lovit de o maşină şi aruncat în şanţ.

Totul a avut loc pe Drumul Naţional 1F, la ieşire din Mărtineşti. După ce a fost lovită de un Mercedes, victima a fost resuscitată de paramedicii SMURD. Cozile de maşini s-au întins pe mai mulţi kilometri.

Potrivit poliţiştilor care au efectuat primele cercetări la faţa locului reiese că biciclistul a ieșit din Mărtinești pe Drumul Naţional 19F fără să se asigure și fără vestă reflectorizantă, fiind luat pe capota unui autoturism Mercedes.

securedownload-(7)

Un biciclist a fost pulberat de un vitezoman, care l-a târât pe capotă aproape 100 de metri. Biciclistul nu a avut nicio șansă, deși medicii de la Ambulanță au încercat aproape o oră să-l resusciteze. Accidentul a avut loc miercuri seara în jurul orei 17,45 la ieșirea din Satu Mare, lângă uzina de apă de la Mărtinești. Din nefericire, bărbatul nu a observat o mașină care venea cu viteză dinspre Odoreu, fiind lovit din plin. Victima a fost târâtă pe parbrizul Mercedesului zeci de metri. Impactul a fost atât de violent că bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Potrivit martorilor, șoferul avea viteză foarte mare.

Citeste mai departe

securedownload-(5)

 

 

Adauga un comentariu