|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ARE O NOUĂ FILIALĂ DE CARTIER
  • Urmareste-ne!

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ARE O NOUĂ FILIALĂ DE CARTIER 

Biblioteca Județeană, sub patronajul Consiliului Județean biblioteca
Satu Mare, organizează vineri, 29 noiembrie 2013,
cu începere de la ora 1200, festivitatea
de inaugurare a noului sediu al Filialei nr. 2 „Lucian Blga”.

Evenimentul festiv este dedicat Zilei Naționale a României și se va desfășura în prezența a numeroase oficialități publice locale din cadrul Consiliului  Județean, a Instituției Prefectului și a Primăriei Municipiului Satu Mare, la sediul Filialei „Lucian Blaga” din Cartierul Micro 17, B-dul Independenței, nr. 42-44.

La reușita evenimentului își vor aduce contribuția corul Colegiului Național „Mihai Eminescu” și elevii Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga” prin prezentarea unor momente artistice.

„Am ales să inaugurăm noul sediu al Filialei „Lucian Blaga” din cadrul Bibliotecii Județene Satu Mare la această dată pentru a preîntâmpina marea sărbătoare de la 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Prin acest eveniment dorim să aducem o mare bucurie tuturor locuitorilor din Cartierul Micro 17 dar și elevilor din localitățile apropiate care studiază în școlile din zonă. Aducem mulțumiri publice conducerii Consiliului Județean și Primăriei Municipiului Satu Mare pentru că, printr-un efort financiar susținut și prin implicarea directă a domniilor lor, am reușit să ne îndeplinim unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am propus. Cu aportul întregului colectiv din cadrul Bibliotecii Județene Satu Mare și cu ajutorul oferit de Penitenciarul Județean Satu Mare, în baza acordului de parteneriat dintre cele două instituții, am reușit, într-un timp relativ scurt, să amenajăm spațiul și să dispunem pe rafturi întregul fond de documente” a declarat directorul interimar Angela Câmpian.

Filiala „Lucian Blaga” este o bibliotecă publică de tip enciclopedic și deține aproximativ 25.000 de publicații. Serviciile pe care le va oferi comunității vor fi dintre cele mai diverse, inclusiv acces gratuit la Internet, prin patru calculatoare, donate de Fundația Bill & Melinda Gates, prin Programul Național Biblionet – Lumea în biblioteca mea.

 

Adauga un comentariu