|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Bercea Mondial: Mircea i-a dat banii lui Traian, care trebuia sa influenteze magistratii de la Craiova
  • Urmareste-ne!

Bercea Mondial: Mircea i-a dat banii lui Traian, care trebuia sa influenteze magistratii de la Craiova 

La Constanta a avut loc prima infatisare in procesul in care Mircea Basescu estebercea-mondial-mircea-i-a-dat-banii-lui-traian-care-trebuia-sa-influenteze-magistratii-de-la-craiova acuzat ca, prin intermediul lui Fane Capatana, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni in instanta pentru ca judecatorii sa dispuna o sentinta favorabila in procesul in care era inculpat Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Potrivit corespondentului Antena 3, Catalina Smereca, Bercea Mondial a declarat in fata magistratilor ca Mircea Basescu a intrevenit, in 2010, pentru eliberarea fiului sau, Florin Anghel, in schimbul a 20.000 de euro.
Bercea a spus ca Mircea Basescu l-ar fi sunat pe judecatorul Cristian Deliorga, pe atunci procuror, pentru a rezolva problema.

Bercea a declarat ca banii pe care i-a dat lui Mircea Basescu, 600.000 de euro, au ajuns la fratele acestuia, fostul presedinte Traian Basescu
“Mircea i-a dat banii lui Traian, care trebuia sa influenteze magistratii de la Craiova. Mircea nu cunostea pe cei din tribunalul Olt si Dolj.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu