|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Politic » Băsescu Traian, confesiune surpriză despre Elena Udrea: „N-aș fi ținut-o, s-o protejez, s-o ajut 10 ani, dacă nu avea calități”
  • Urmareste-ne!

Băsescu Traian, confesiune surpriză despre Elena Udrea: „N-aș fi ținut-o, s-o protejez, s-o ajut 10 ani, dacă nu avea calități” 

Traian Băsescu a făcut, la un post de televiziune,basescu-traian-confesiune-surpriza-despre-elena-udrea-n-a-fi-inut-o-s-o-protejez-s-o-ajut-10-ani-daca-nu-avea-calita-i o declarație surprinzătoare despre președintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea.

Referindu-se la candidatura Elenei Udrea la președinția României, Traian Băsescu a declarat, în clar, că nu ar fi ţinut-o s-o protejeze, să o ajute zece ani, dacă era un om fără valoare, însă nu a adus lămuriri cu ce anume a ajutat-o pe Elena Udrea timp de 10 ani de zile sau de cine/ce a protejat-o.

„Despre cel pe care îl susţii nu poţi să spui că nu are şanse, îi voi da tot sprijinul. Nu ştiu dacă este momentul femeilor în România şi mai ales pe imaginea pe care i-a fost construită în mod nedrept, că nu aş fi ţinut-o s-o protejez, să o ajut zece ani dacă era un om fără valoare, fără calităţi”, a arătat el.

Monica Macovei, incorectă, necinstită şi are carenţe consistente

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că Monica Macovei a fost incorectă faţă de el şi are carenţe consistente, adăugând că aceasta a fost necinstită şi atunci când ‘s-a dus să facă sluj’ la liderul PDL, Vasile Blaga.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu