|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Politic » Băsescu: Ştiam de Coldea de la Elena Udrea!
  • Urmareste-ne!

Băsescu: Ştiam de Coldea de la Elena Udrea! 

Fostul președinte, Traian Băsescu, a fost rugat de jurnaliști, după Congresul PMP,basescu-stiam-de-coldea-de-la-elena-udrea să comenteze acuzațiile pe care Elena Udrea i le aduce generalului Coldea.

„Mi-a spus, în mod categoric mi-a spus, dar președintele nu are niciun mijloc de verificare. Singura instituție care legal controlează serviciile de informații este Parlamentul României. Președintele doar este un benefiicar de informații”, a spus Traian Băsescu.

„Cealaltă afirmație a doamnei Udrea, că m-am informat despre neregulile de la Autoritatea Națională de Restituire a Proproetăților, este corectă. Dar aș vrea să înțelegeți în ce frame. Spre exemplu, cine crede că președintele primește informații, sau își ia informații numai de la serviciile de informații, greșește cumplit. Președintele este conectat la alte surse de informații. Spre exemplu, sinteza de presă din fiecare dimineață, în care i se sublinizează elementele care sunt declarate în interiorul instituției ca fiind priorități: corupție, fraudă economică. Deci asta este o sursă în completarea informațiilor de la serviciile secrete. Altă sursă extrem de importantă pentru președinte este departamentul de relații cu publicul. Acolo se primesc câteva mii de scrisori pe lună și periodic se face o sinteză a lor”, a explicat fostul președinte.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu