|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Politic » Băsescu spune că, dacă va fi suspendat, va cere prelungirea mandatului pentru că „nu ia salariu” și „nu-i merge vechimea”
  • Urmareste-ne!

Băsescu spune că, dacă va fi suspendat, va cere prelungirea mandatului pentru că „nu ia salariu” și „nu-i merge vechimea” 

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut marţi că dacă basescu-spune-ca-daca-va-fi-suspendat-va-cere-prelungirea-mandatului-pentru-ca-nu-ia-salariu-i-nu-i-merge-vechimeava fi suspendat din nou din funcţie va cere prelungirea mandatului, punctând că, atunci când a fost suspendat el nu a luat salariu și nu i-a mers vechimea.

‘Dacă mai fac una (n.r. o suspendare), sigur le cer, pentru că eu, când am fost suspendat, nu am primit salariu, deci nu poate să îmi spună nimeni că mi-a curs vechimea. Nu am primit salariu, nu am contribuit la asigurările sociale, la şomaj, la nimic. (…) Deci acea lună şi jumătate din 2012 este deja scurtare de mandat. Dacă mi-ar fi dat salariu, puteau să spună că m-au trimis în concediu de odihnă, dar aşa au fost regulile, fără salariu. Dacă mai fac una (o suspendare – n.r.), vorba lui Dragnea, o să îmi trimită mărţişoare la Cotroceni’, a declarat Traian Băsescu.

Adauga un comentariu