|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Politic » BĂSESCU respinge indicaţiile primite de la IOHANNIS: Românii să ştie că ambasadorii au informat corect
  • Urmareste-ne!

BĂSESCU respinge indicaţiile primite de la IOHANNIS: Românii să ştie că ambasadorii au informat corect 

Traian Băsescu a respins indicaţiile primite de la Klaus Iohannis,basescu-respinge-indicatiile-primite-de-la-iohannis-romanii-sa-stie-ca-ambasadorii-au-informat-corectprivind retragerea ambasadorilor din ţările unde au fost probleme la secţiile de votare. El a spus că toţi ambasadorii au solicitat, prin ministerul de Externe, mărirea numărului de secţii de votare.

„Cu toţii am văzut împiedicarea exercitării dreptului la vot în străinătate – în Londra, Paris, în Italia, la Torino, şi în Spania. De la momentul închiderii voturilor am cerut informaţii de la toţi ambasadorii. Am primit în copie toate solicitările pe care le-au făcut  premergător campaniei electorale, în timpul acesteia şi între turul I şi II. Toţi ambasadorii au solicitat, prin ministerul de Externe, mărirea numărului de secţii de votare. Românii să ştie că ambasadorii au informat corect asupra nevoii de creştere a numărului de secţii de votare, inclusiv, repet, ambasadorul de la Berlin.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu