|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Băsescu, PRIMA DECLARAŢIE după reţinerea Elenei Udrea
  • Urmareste-ne!

Băsescu, PRIMA DECLARAŢIE după reţinerea Elenei Udrea 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mers azi la sediul PMP, unde și-a luat în primire biroul care i-a fost amenajat încă din luna decembrie a anului trecut. La ieșirea din sediul partidului, Băsescu a declarat că este convins că Elena Udrea va fi capabilă să-și dovedească nevinovăția.

„Convingerea mea este ca in instanta va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia. Cred in omul asta, indiferent cat de suparati sunt unii pentru ca nu o abandonez. Nu pot sa abandonez ideea ca un om care mi-a fost loial atatia ani devine indezirabil. Asa cum eu o stiu, se va bate ca sa-si dovedeasca nevinovatia”, a spus fostul șef al statului.

Băsescu a precizat că singurul moment în care își va schimba părerea despre Udrea va fi atunci când judecătorii, când se va încheia procesul, vor spune altceva.

Fostul preşedinte Băsescu a participat la sfârşitul săptămânii trecute la congresul PMP, reuniune unde a ţinut o cuvântare în care a spus că doreşte să fie un „partener” al acestui partid, dar fără să îl conducă.

Adauga un comentariu