|marți, iunie 15, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Băsescu: Autostrada Arad-Nădlac este o dovadă de proastă guvernare
  • Urmareste-ne!

Băsescu: Autostrada Arad-Nădlac este o dovadă de proastă guvernare 

Preşedintele Traian Băsescu consideră
că autostrada Arad-Nădlac este o dovadă
de proastă guvernare, în condiţiile în care
trebuia finalizată în aprilie acest an, iar lucrările
au fost oprite în noiembrie 2012 din cauză
că firma constructoare a intrat în insolvenţă,
informează agerpres.ro.
Şeful statului a survolat cu elicopterul, miercuri, şantierul autostrăzii Arad-Nădlac

„Văzând din elicopter şantierul acestei autostrăzi, care din câte ştiu trebuia finalizată în aprilie 2013, nu pot spune altceva decât că aceasta este o dovadă de proastă guvernare. Nu pot înţelege din ce cauză nu s-a găsit încă un constructor pentru tronsonul Pecica-Nădlac unde lucrările au fost sistate din noiembrie 2012 şi, de asemenea, nu pot înţelege de ce au fost sistate lucrările pe tronsonul Arad-Pecica în urmă cu câteva săptămâni, din cauză că firma constructoare a intrat în insolvenţă”, a declarat Traian Băsescu.

Ministrul pentru marile proiecte, Dan Şova, a replicat afirmând că este de acord cu Traian Băsescu în ceea ce priveşte „proasta guvernare”, dar că acest lucru o priveşte pe Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, care s-a ocupat de autostrada Nădlac-Arad.

„Nădlac-Arad este o autostradă împărţită în două loturi: Nădlac-Arad, lotul I şi Nădlac-Arad, lotul II. Pentru amândouă loturile contractele au fost semnate de doamna ministru Anca Boagiu. Deci, dacă ne referim la proasta guvernare a doamnei Anca Boagiu, trebuie să recunosc că e prima oară în viaţa mea când sunt sută la sută de acord cu domnul preşedinte Băsescu”, a afirmat Şova.

Citeste mai departe