|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteti aici: Home » Politic » Băsescu, APEL MISTERIOS înaintea interviului de la TVR
  • Urmareste-ne!

Băsescu, APEL MISTERIOS înaintea interviului de la TVR 

Fostul președinte Traian Băsescu ar fi primit un apel misterios înaintea interviuluibasescu-apel-misterios-inaintea-interviului-de-la-tvr de luni seară, de la TVR. Mai mult, fostul președinte nu a încheiat apelul nici când a intrat în direct.

Potrivit Inpolitics, care citează surse din postul public de televiziune, înainte de a intra în emisiune fostul președinte era „țâfnos, sec, aproape plictisit”. În plus, Inpolitics scrie că, la un moment dat, Băsescu a constatat, vizibil nervos, că și-a uitat acasă un telefon mobil. Spunem un telefon pentru că ex-președintele mai avea unul la el, lucru care nu a părut să-l satisfacă. Urgent, un SPP-ist a fost trimis acasă să recupereze obiectul pentru că, a explicat Băsescu producătorilor, aștepta „un SMS de maximă importanță”.

„Numai că SMS-ul s-a dovedit a fi un apel telefonic, venit chiar înaintea intrării în emisie, Traian Băsescu ascultând încordat și fără să scoată o vorbă tot ce i se transmitea în aparat. În timpul convorbirii, el a întrebat șoptit realizatorii dacă se poate amâna startul emisiunii cu câteva minute, răspunsul fiind negativ: deja începuse să curgă genericul. Disperat, Traian Băsescu a făcut semn operatorului să pună camera pe realizator, pentru a mai ciupi măcar cîteva secunde cu urechea lipită de telefon, astfel că, în timp ce emisiunea începuse, el încă asculta la aparat. Nimeni nu a aflat, pînă la finalul emisiunii, cine era la telefon și de ce era atît de important apelul pentru fostul președinte”, mai scriu jurnaliștii de la Inpolitics.

Adauga un comentariu