|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Banda de tâlhari din Codru a fost prinsă de poliţişti
  • Urmareste-ne!

Banda de tâlhari din Codru a fost prinsă de poliţişti 

Poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Beltiug i-au identificat sâmbătă pe L. Daniel Bobby,chilia de 20 de ani, cu andecedente penale şi fără ocupaţie, L. A. F., de 16 ani, aflat în abandon şcolar, şi L. M. de 14 ani, de asemenea în abandon şcolar, toţi din comuna Homoroade, sat Solduba, stabilind că susnumiţii sunt autorii unui număr de patru furturi din locuinţă, respectiv o tâlhărie comise pe raza localităţii Chilia în perioada 24.11 – 06.12.2014. L. Daniel Bobby și L. A. F.

au fost cercetați în stare de reținere pentru faptele reținute în sarcina lor, după care au fost prezentați Instanței Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de arestare. În cursul zileid e sâmbătă, Judecătoria Satu Mare a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a inculpaților L. Daniel Bobby, de 20 de ani și L.A.F. de 16 ani.

Reamintim că mai mulţi vârstnici din satul Chilia au fost terorizaţi de o gaşcă de tâlhari. De exemplu, un bătrân din satul Chilia a fost victima unor clipe de şoc. O gaşcă de trei tineri au intrat peste el în casă, l-au bătut crunt, l-au înfăşurat într-un covor și i-au luat toți banii. Totul s-a petrecut duminica trecută pe la ora 03.00, a povestit victima Vasile Blaga, în vârstă de 76 de ani. Indivizii l-au deposedat de 800 de lei şi un telefon mobil, ameninţându-l pe bătrân că se vor întoarce să îl omoare dacă va spune ce i s-a întâmplat. ”La ora 1 m-am culcat, și pe la 2 și ceva am auzit mișcări pe lângă casă.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu