|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Interne » Atenţionare de călătorie! Jafuri pe şosea, spargeri de maşini, nu opriţi maşina în zone retrase
  • Urmareste-ne!

Atenţionare de călătorie! Jafuri pe şosea, spargeri de maşini, nu opriţi maşina în zone retrase 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sauatentionare-de-calatorie-jafuri-pe-sosea-spargeri-de-masini-nu-opriti-masina-in-zone-retrase se deplasează pe teritoriul Ucrainei că, în ultima perioadă, se constată creşterea fenomenului infracţional atât în Odessa, cât şi pe traseul Odessa-Kiev, manifestat prin jafuri, furturi de numere de înmatriculare străine, spargeri de maşini etc.

Poliţia Rutieră ucraineană a semnalat faptul că în primele două luni ale anului 2015, numai pe partea din proximitatea Odessei a drumului care leagă Odessa de Kiev, au avut loc 18 incidente de genul celor menţionate mai sus. Zonele favorabile unde se pot produce astfel de infracţiuni sunt:

1. Km 342, în dreptul localităţii Novogrigorievka;
2. Km 363, în dreptul localităţii Starîe Maiaki;
3. Km 401, în dreptul localităţii Cervonoznamenka;
4. Km 454-455, în dreptul benzinăriilor Okko şi Wog.

Infracţiunile au loc cel mai adesea în intervalul orar 02.00-07.00.

De asemenea, Poliţia Rutieră ucraineană sfătuieşte participanţii la trafic să nu oprească în astfel de zone cu exceptia cazurilor cand este absolut necesar şi să nu comunice cu persoanele care se apropie de autoturism. De asemenea, autorităţile ucrainene recomandă conducătorilor auto să telefoneze la numărul “102”, în cazul în care sunt implicaţi într-un astfel de incident, sau la posturile de control ale Poliţiei Rutiere din Ucraina de la km 320 (telefon +38 093.571.51.01) şi 450 (telefon +38 096.378.48.33).

Citeste mai departe

Adauga un comentariu