|miercuri, iulie 28, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Arestat pentru trafic de minori
  • Urmareste-ne!

Arestat pentru trafic de minori 

Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova şi procurorii ARESTAT PENTRU TRAFIC DE MINORI D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit că ar fi traficat două minore, în scopul exploatării sexuale. Cel în cauză a fost arestat.

La data de 18 februarie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi procurorii  D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat două percheziţii la imobile deţinute de un bărbat, de 31 de ani, bănuit de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, în perioada mai-iunie 2014, acesta ar fi recrutat şi adăpostit în apartamente situate pe raza municipiului Craiova, două minore, pe care le-ar fi exploatat sexual, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de minori, iar la data de 19 februarie a.c.,  judecătorii din cadrul Tribunalului Dolj au dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 29 de zile pentru acesta.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.