|miercuri, iulie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Noutati » Apple Watch, șase milioane de exemplare, trei versiuni. Quanta Computer va fi principalul subcontractor
  • Urmareste-ne!

Apple Watch, șase milioane de exemplare, trei versiuni. Quanta Computer va fi principalul subcontractor 

Grupul informatic american Apple a comandat subcontractanților asiatici să-iapple-watch-ase-milioane-de-exemplare-trei-versiuni-quanta-computer-va-fi-principalul-subcontractor
producă între cinci și șase milioane de ceasuri inteligente Apple Watch în primul
trimestru al anului, înainte de lansarea pe piață a produsului în luna aprilie,
relatează Dow Jones Newswires. 
Comenzile pentru Apple Watch sunt similare cu cele făcute de Apple pentru ultimul său produs complet nou, tableta iPad. Apple a vândut 7,5 milioane de iPad-uri în primele șase luni de la introducerea pe piață a acestui produs în luna aprilie 2010.
Compania taiwaneză Quanta Computer va fi principalul subcontractor pentru Apple Watch și potrivit unor surse din interiorul companiei a și început producția de masă. Pentru a fi sigur că comenzile vor fi respectate înainte de lansarea din aprilie, muncitorii vor lucra non-stop și în perioada sărbătorilor noului an chinez la uzina Quanta din provincia Changshu, China.
Dow Jones Newswires susține că Apple Watch va veni în trei versiuni. Modelul de bază, denumit Apple Watch Sport, va reprezenta circa jumătate din comenzile pe primul trimestru, în timp ce modelul de mijloc Apple Watch va reprezenta o treime din unitățile comandate pentru primul trimestru. În schimb, comenzile pentru modelul de vârf, Apple Watch Edition, dotat cu o carcasă din aur de 18 karate, ar urma să fie relativ mici în primul trimestru dar cu toate acestea Apple are de gând să înceapă să producă peste un milion de unități din acest model în fiecare lună din trimestrul al doilea. Analiștii se aștepată ca cererea pentru modelul de vârf să fie una ridicată pe piața din China, unde vânzările Apple sunt în creștere.

Adauga un comentariu