|sâmbătă, octombrie 1, 2022
Sunteti aici: Home » Politic » Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidenţiale, nu mai bun ca mine. Băsescu nu mai e o ţintă de campanie
  • Urmareste-ne!

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidenţiale, nu mai bun ca mine. Băsescu nu mai e o ţintă de campanie 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat,antonescu-ponta-ar-fi-un-candidat-redutabil-la-prezidentiale-nu-mai-bun-ca-mine-basescu-nu-mai-e-o-tinta-de-campanie
în emisiunea „După 20 de ani”, că premierul Victor Ponta
ar fi un candidat „redutabil” la alegerile prezidenţiale,
dar nu unul mai bun decât el, în timp ce
Traian Băsescu nu mai e o ţintă de campanie,
fiind un „caz clasat” – informează Mediafax.

Antonescu a fost întrebat dacă îl vede pe Victor Ponta un candidat la prezidenţiale.

„Cu certitudine. Nu în sensul că aş afirma eu acum că intenţionează. Ştiu că nu intenţionează, că planul de carieră politică al domniei sale e altul, dar, dacă mă întrebaţi «dom’le, ar putea fi un candidat valabil?», evident că ar putea fi unul dintre cei mai puternici candidaţi”, a răspuns Antonescu la Pro TV.

De asemenea, el a fost întrebat ce l-ar avantaja pe Victor Ponta pentru această postură.

„Îl avantajează faptul că este un om politic care, deşi încă foarte tânăr pentru politică şi pentru politica din România, este şeful unui partid, nu al oricărui partid, al celui mai mare partid din această ţară, cel puţin în sens cantitativ, dar asta contează mult la alegeri. Pentru că este un prim-ministru asupra bilanţului căruia până în acest moment eu, cu excepţiile pe care le-am marcat public, nu sunt deloc atât de critic. Sunt lucruri pe care acest Guvern şi acest om în fruntea lui le-au realizat şi pentru că, dincolo de asta, ca persoană fizică (…) este un om politic redutabil”, a explicat liderul PNL.

Antonescu a fost întrebat dacă este un candidat mai bun decât el.

„Nu, eu cred că nu, dar asta nu înseamnă că nu-i un candidat redutabil”, a mai spus liderul PNL.
Pe de altă parte, Antonescu a susţinut că între el şi premierul Victor Ponta este vorba de o complementaritate în acţiunea politică şi în această logică a funcţionat USL.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu