|luni, noiembrie 28, 2022
Sunteti aici: Home » Politic » Antonescu îi răspunde lui Ponta: Eu nu am minţit şi nu am fost niciodată dovedit mincinos, ca alţii
  • Urmareste-ne!

Antonescu îi răspunde lui Ponta: Eu nu am minţit şi nu am fost niciodată dovedit mincinos, ca alţii 

Crin Antonescu a răspuns atacului lui Victor Ponta.antonescu-ii-raspunde-lui-ponta-eu-nu-am-mintit-si-nu-am-fost-niciodata-dovedit-mincinos-ca-altii
Preşedintele PNL a declarat că „înregistrările apărute
în presă de la şedinţa BPN al PNL sunt adevărate”,
că el nu a minţit niciodată şi că, spre deosebire de alţii,
nu a fost niciodată dovedit mincinos.
„Îregistrările a căror provenienţă nu-mi este cunoscută de la şedinţa BPN al PNL sunt autentice. Eu am făcut acea prezentare a situaţiei, într-un regim de şedinţă de partid, cu uşile închise. Ce am spus în acea şedinţă este adevărat.

Ponta are îndrăzneala să mă facă mincinos şi nu permit asta nimănui. Eu am prezentat în faţa colegilor mei situaţia aşa cum s-a desfăşurat. Ponta vorbeşte azi despre o decizie luată în USL legată de susţinerea legii amnistiei. Nu este adevărat.

Nu i-am cerut niciodată lui Ponta să dea o OUG, ci l-am informat luni că PNL nu va vota legea amnistiei. Ordonanţă nici nu se putea da pe un asemenea subiect. Îmi pare rău că premierul Ponta recurge la asemenea atitudini. Eu nu am minţit şi nu am fost niciodată dovedit mincinos, ca alţii, şi nu permit nimănui să spună minciuni despre mine”, a declarat Crin Antonescu, care a precizat că PNL nu va părăsi Guvernul.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu