|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Antonescu îi răspunde lui Geoană: Ridicolul şi penibilul să aibă o limită
  • Urmareste-ne!

Antonescu îi răspunde lui Geoană: Ridicolul şi penibilul să aibă o limită 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a evitat săantonescu-ii-raspunde-lui-geoana-ridicolul-si-penibilul-sa-aiba-o-limita-
comenteze afirmaţiile senatorului PSD, Mircea Geoană,
cu privire la condiţiile validării candidaturii sale la
prezidenţiale, însă a precizat că „ridicolul şi penibilul”
ar trebui să aibă o limită.
Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţiile lui Mircea Geoană cu privire la faptul că viitoarea sa candidatură la prezidenţiale va trebui supusă sondajelor în USL şi că liderul PNL ar fi pierdut o treime din electoratul PSD.

„O constatare generală, nu legată de Mircea Geoană. Ridicolul şi penibilul trebuie să aibă o limită”, a replicat Antonescu, potrivit Mediafax.

Președintele PNL a mai spus că nu știe deocamdată care este decizia PSD cu privire la alegerile prezidențiale, dar a făcut apel la încredere în rândul partenerilor din USL.

„Nu știu, dacă mă întrebați astăzi, ce decizie va lua până la urmă Partidul Social Democrat în legătură cu alegerile prezidențiale. Dar atitudinea corectă este următoarea: avem o decizie împreună, avem niște parteneri care, cât timp mergem împreună, trebuie să avem încredere. Și primul lucru este acela ca noi să facem lucruri corecte, în administrație, în guvernare, în Parlament, să lucrăm împreună pentru toate acele obiective din program. Pentru mine, candidat declarat al Uniunii la președinția României, este să-mi construiesc prin acțiunile mele, prin pozițiile mele publice acea formulă pentru un alt președinte cum am promis României”, a afirmat Antonescu.

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat duminică, în emisiunea „După 20 de ani” de la Pro TV, că liderul PNL Crin Antonescu riscă să rămână fără sprijinul votanţilor PSD, precizând că ar fi pierdut deja o treime, iar candidatura acestuia va trebui testată în sondaje, conform protocolului USL.

Citeste mai departe