|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Politic » Antonescu, despre Blaga şi cei din opoziţie: E caraghios şi inutil să iasă pe culoar şi să ţipe
  • Urmareste-ne!

Antonescu, despre Blaga şi cei din opoziţie: E caraghios şi inutil să iasă pe culoar şi să ţipe 

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri,antonescu-despre-blaga-si-cei-din-opozitie-e-caraghios-si-inutil-sa-iasa-pe-culoar-si-sa-tipe-
că atitudinea preşedintelui PDL Vasile Blaga şi a altor
reprezentanţi ai opoziţiei faţă de tema descentralizării
este „penibilă”, el arătând că este „caraghios şi inutil”
ca aceştia să „ţipe” că este îngrozitor ce se întâmplă
azi în România.
„Actualul Guvern şi actuala majoritate au lăsat loc şi au invitat la un dialog politic, chiar cu 70%, cu opoziţia. Nu e treaba mea, din majoritate, sau a premierului de la putere să criticăm opoziţia. Dar nu pot – şi o fac pentru prima dată – nu pot să nu remarc faptul că atitudinea pe care domnul preşedinte Blaga sau alţi reprezentanţi ai opoziţiei o au este una penibilă. Deci nu se poate, câtă vreme vorbim despre descentralizare, fără ca măcar să cunoşti exact un proiect, să începi să strigi că se dă România baronilor şi că este un eşec şi ăsta”, a spus Antonescu.

Potrivit liberalului, „nu se poate ca în cazurile unor teme importante să strigi pur şi simplu, ca la gazetele pe care tot tu le cumperi”.

El a arătat că, în opinia sa, o „atitudine raţională” din partea opoziţiei, dacă nu împărtăşeşte punctele de vedere ale USL, ar fi spre binele întregii ţări.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu