|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Politic » Antonescu, despre Bădălău: Nu este o veste plăcută că un senator este pus sub acuzație de DNA
  • Urmareste-ne!

Antonescu, despre Bădălău: Nu este o veste plăcută că un senator este pus sub acuzație de DNA 

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a declaratantonescu-despre-badalau-nu-este-o-veste-placuta-ca-un-senator-este-pus-sub-acuza-ie-de-dna
luni că nu are detalii despre cazul senatorului
Niculae Bădălău, acuzat de trafic de influență,
punctând însă că această situație este neplăcută
și că afectează imaginea oamenilor politici,
în general, informează agerpres.ro.
„Nu este o veste plăcută că un senator este pus sub acuzație de DNA. Nu am detalii (…). Nu am ca atare ce să comentez. Rămâne să vedem evoluția lucrurilor”, a afirmat Antonescu.

Întrebat dacă situația senatorului Niculae Bădălău afectează imaginea USL, președintele Senatului a apreciat că astfel de situații nu au cum să nu afecteze imaginea oamenilor politici, în general.

„Toate aceste situații în care un om politic este pus cercetare sau căruia i se aduc niște acuzații, chiar până când ele sunt, nu sunt dovedite, chiar până când ele sunt sau nu sunt confirmate de o instanță, toate aceste situații nu au cum să facă bine vieții politice, imaginii oamenilor politici, în general. Eu nu cred că deficitul acesta de imagine se mai duce pe un partid sau altul.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu