|luni, noiembrie 28, 2022
Sunteti aici: Home » Interne » Angela Gheorghiu, dezvăluiri ŞOCANTE în The Independent: „Fostul meu soţ m-a bătut de faţă cu familia sa!”
  • Urmareste-ne!

Angela Gheorghiu, dezvăluiri ŞOCANTE în The Independent: „Fostul meu soţ m-a bătut de faţă cu familia sa!” 

Soprana Angela Gheorghiu a declarat într-un interviu
acordat The Independent că a fost victima
violenţei domestice în timpul căsniciei
cu tenorul Roberto Alagna.
Cea mai faimoasă cântăreaţă de operă din lume a povestit pentru publicaţia britanică faptul că Alagna a lovit-o atât de faţă cu familia lui, cât şi cu propria familie.

Dezvăluirile sale, notează publicaţia britanică, îi vor uimi pe pasionaţii de operă din întreaga lume, în condiţiile în care perechea – care a divorţat recent – era considerată de mulţi ani drept cuplul fermecător al operei.

„Am foarte blândă cu Roberto în această chestiune. Altfel, ar fi avut mari probleme în Franţa, unde locuieşte. Divorţul s-a pronunţat în România, în cel mai rapid mod posibil pentru că nu am vrut să mai am o relaţie cu o astfel de persoană. În viaţă, sunt lucruri pe care le accepţi din partea bărbatului, însă eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent. Gata! Am spus totul, am făcut totul până în ultimul moment: mi-am spus mie însămi că nu este adevărat, că nu pot să mai accept aşa ceva. Ok, acum accept – aşa că gata! O persoană ca asta nu se va schimba niciodată”, a declarat Angela Gheorghiu.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu