|duminică, septembrie 19, 2021
Sunteti aici: Home » Dragoste & sex » Analul este o obsesie?
  • Urmareste-ne!

Analul este o obsesie? 

 

Va deranjez cu o intrebare delicata, dar pe care atat eu, cat si multe dintre prietenele mele o impartasim. De ce sunt barbatii atat de obsedati, cred ca acesta este cuvantul, de sexul anal?

Beneficiile acestei practici intime, in cadrul cuplului stabil si functional, se refera la exploatarea unor placeri aparte, la consolidarea legaturii dintre parteneri, precum si la degrevarea de grijile contraceptive, incurajand astfel o viata sexualabogata si lipsita de frustrari.

Dincolo de toate acestea si femeia moderna pare a fi atrasa in mod instinctiv de sexul anal, iar acest lucru este, din multe puncte de vedere, imbucurator deoarece diversitatea in plan sexual si lipsa de false pudori stimuleaza viata de cuplu. Totusi placerea reprezentata de sexul anal nu este una generala, scriecsid.ro.

Acesta poate fi acceptat in functie de mentalitate, de experienta sexuala, de gradul de functionalitate a cuplului, de chimia dintre parteneri, precum si de nevoile subliminale ale fiecarui partener in parte. De exemplu, pentru barbat placerea penetrarii anale are odata o componenta fizica, pur sexuala, dar mai ales o componenta psihologica legata de sentimentul acut al posesiunii.

 

Pentru femeie, penetrarea anala necorelata cu o stare de incredere in partener si in propria persoana perturba considerabil echilibrul fortei vitale din corp, putand avea efecte psihice dramatice.

In concluzie, preferinta barbatilor pentru practica regulata a sexului anal cu partenera indica o dorinta acuta de dominare si impunere prin forta, coroborata cu incapacitatea acestuia de iubire si empatie emotionala.