|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » AMESTECUL MIRACULOS care protejeaza organismul de CANCER
  • Urmareste-ne!

AMESTECUL MIRACULOS care protejeaza organismul de CANCER 

Amestecul de lamaie si bicarbonat de sodiu va poate salva viata. Aceasta combinatieAMESTECUL MIRACULOS care protejeaza organismul de CANCER alcalinizeaza corpul, impiedicand dezvoltarea celulelor canceroase. Despre beneficiile lamailor se pot scrie pagini intregi, fiind bogate in vitaminele C si B, riboflavina, potasiu, magneziu, calciu si fosfor. Aceste fructe au proprietati antibacteriene, reduc tensiunea arteriala si combat depresia, stresul si starea generala de nervozitate.

 

Reteta urmatoare presupune combinarea lamaii cu un ingredient complementar, bicarbonatul de sodiu, pentru a reduce aciditatea din organism. Lamaia este compusa din proteine si carbohidrati, iar atunci cand este amestecata cu bicarbonatul de sodiu, PH-ul corpului este normalizat.

Ingrediente:

sucul de la o lamaie

o lingurita de bicarbonat de sodiu

240 ml de apa distilata

Preparare si dozaj:

Amestecati cele trei ingrediente si beti aceasta mixtura de trei ori pe zi, cand simtiti ca vi se face foame, inainte de mesele principale.

Se recomanda utilizarea lamailor organice, intrucat cele crescute in mod conventional sunt stropite cu diverse pesticide si chimicale.

Adauga un comentariu