|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » „Am crezut că facem ce trebuie. Nu poate fi adevărat!” Ce au păţit doi soţi după ce au dezgropat un schelet vechi de 400 de ani
  • Urmareste-ne!

„Am crezut că facem ce trebuie. Nu poate fi adevărat!” Ce au păţit doi soţi după ce au dezgropat un schelet vechi de 400 de ani 

Ken Campbell şi soţia acestuia, Nicole Sauve,
din Canada, sunt obligaţi să plătească 5.000 de dolari,
după ce au descoperit în grădina casei lor
un schelet vechi de 400 de ani, scrie The Star.

Celor doi soţi li s-a comunicat că această sumă reprezintă taxa pe care trebuie s-o plătească antropologilor care au venit la faţa locului să studieze scheletul.

În urmă cu câteva săptămâni, Ken s-a apucat să facă nişte găuri în pământ pentru a ridica un gard nou. Spre uimirea sa, bărbatul a dat peste scheletul unei persoane. Ken şi-a chemat soţia ca să vadă ce a descoperit, cei doi luând decizia să cheme poliţia. Oamenii legii sositi la fata locului i-au chemat pe arheologi, care au stabilit ca scheletul este vechi de 400 de ani.

Povestea însă nu s-a încheiat aici pentru că poliţia le-a dat celor doi o veste extrem de neplăcută: au fost informați că trebuie să plătească antropologii din buzunarul lor. Mai mult, nota de plată se ridică la 5.000 de dolari.

Citeste mai departe