|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Timp liber » Alt scandal la „Vocea Romaniei”! Cat de corect e concursul de la Pro TV?
  • Urmareste-ne!

Alt scandal la „Vocea Romaniei”! Cat de corect e concursul de la Pro TV? 

Un nou scandal a izbucnit la „Vocea Romaniei„!

De aceasta data unul dintre concurenti ii acuza pe producatori ca l-au pus sa schimbe melodia si l-au fortat sa cante altceva, iar rezultatul a fost eliminarea din concurs.

Giulio Vasilescu a dorit sa cante o piesa in italiana, din repertoriul lui Eros Ramazotti, dar producatorii emisiunii difuzata de postul PRO TV l-au convins sa cante „Crying In The Rain„, a formatiei A-HA. Melodia impusa de producatori l-a dezavantajat si niciunul dintre cei trei jurati nu s-a intors.

Se pare ca Giulio nu este singurul concurent care a patit asa ceva. Au mai fost si alte cazuri asemanatoare. Desi initial fiecare dintre cei care participa la preselectii are libertatea de a-si alege piesa pe care doreste sa o cante, producatori intervin in ultimul moment. „Ei m-au obligat sa cant ceva care sa ma dezavantajeze, la fel cum au patit si altii”, a declarat Giulio Vasilescu, blogger-ului Bogdan Daraban.

O situatie asemanatoare s-a petrecut si la prima editieRomanii au talent„, show difuzat si produs de acelasi post TV. Atunci, Narcis Ianau, unul dintre finalisti, spunea ca i s-a cerut sa schimbe melodia pe care o pregatise pentru finala. La cateva zile dupa finala pierduta in fata lui Adrian Tutu, Narcis si-a retras acuzatiile.

In urma cu doar cateva zile un alt scandal a ridicat suspiciuni asupra corectitudinii concursului. Unul dintre concurenti, Muneer Al Obeidii, a fost acuzat ca a intrat ‘pe pile’ in concurs. Mai exact, concurentul este iubitul uneia dintre producatoarele show-ului si prieten cu producatoarea generala a emisiunii, Mona Segall!

Adauga un comentariu