|marți, iunie 25, 2024
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Adevarat sau fals despre celulita. Cele mai frecvente mituri despre aceasta problema
  • Urmareste-ne!

Adevarat sau fals despre celulita. Cele mai frecvente mituri despre aceasta problema 


Sarcina, varsta inaintata, lipsa de miscare si alimentatia neadecvata sunt cativa dintre factorii care determina celulita. Studiile arata ca noua din 10 femei se confrunta cu aceasta problema.

Va prezentam cateva dintre cele mai comune intrebari pe care si le pune orice femeie care se confrunta cu celulita. Cu toate acestea sunt mituri despre care putine doamne stiu insa informatiile corecte.
De celulita nu scapi niciodata – FALS

O alimentatie bazata pe fructe si legume crude, impreuna cu o hidratare corecta reprezinta primul pas catre rezolvarea acestei probleme dermatologice. Al doilea pas care trebuie indeplinit: multa miscare si renuntarea la fumat. Daca faceti toate aceste lucruri pe termen lung, intr-un final puteti avea picioare de invidiat.

Cremele anticelulitice nu dau rezultate FALS

Cremele care lupta impotriva celulitei pot fi eficiente, insa doar daca celulita este in stadiul 1. In stadiile 2, 3 si 4, care sunt, din pacate, cele mai frecvente, cremele anticelulitice de cele mai multe ori nu vor face fata. In plus pentru a scapa de aceasta afectiune un singur tratament nu va fi niciodata suficient. Trebuie actionat asupra tuturor cauzelor care au format celulita, nu doar asupra efectului.

Femeile slabe nu au celulita FALS

Motivul este lesne de inteles: o persoana slaba nu are neaparat un stil de viata sanatos. Poate avea un metabolism rapid, dar daca nu face sport si nu mananca sanatos pielea va avea cu siguranta aspect de coaja de portocala.

Bronzul atenueaza celulita FALS

Bronzul, mai ales cel artificial, slabeste elasticitatea pielii, iar pe termen lung celulita va fi mult mai vizibila. Mai ales atunci cand bronzul dispare.

Celulita poate fi genetica ADEVĂRAT

Uneori poate fi mostenita de la mama la fiica, dar asta nu inseamna ca nu puteti scapa de ea.

Adauga un comentariu