|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Accidente de circulație
  • Urmareste-ne!

Accidente de circulație 

Evenimentul s-a produs ieri, în jurul orelor 15,30, la intersecția străziloraccident1 Anton Pann cu Ilarie Chendi, din Satu Mare

H.Iosif, de 39 ani, din Turulung, în tip ce conducea autoturismul marca Audi nu a acordat prioritate de trecere autourismul Dacia, condus regulamentar de V. Gabor, de 58 ani, din Satu Mare, intrând în coliziune cu acesta. In urma evenimentului a rezultat accidentarea ușoară a conducătorului autoturismului Dacia. Ambii conducatori auto a fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În data 05 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, pe str. Odoreului, din Satu Mare, L. Madalin, de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW  a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, obligându-l pe conducătorul autoturismului Audi, care circula din sens opus, să efectueze o manevră de evitare a impactului fapt pentru care, acesta din urmă,  a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 21 ani, din Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului Audi, și a altor doi tineri de 23 și 24 ani,  pasageri în același autoturism.

Conducătorii auto fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate si probe biologice de sânge.

Adauga un comentariu