|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Accident în Vrancea: Un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat după ce a fost acroşat de o maşină de teren
  • Urmareste-ne!

Accident în Vrancea: Un microbuz cu opt persoane s-a răsturnat după ce a fost acroşat de o maşină de teren 

Un microbuz în care se aflau opt persoane
– şapte pasageri şi şoferul – s-a răsturnat,
joi după-amiază, pe DN 2 E85, în dreptul
localităţii vrâncene Pufeşti, după ce a fost
acroşat de un autoturism de teren, înmatriculat
în Bulgaria, al cărui şofer a tras stânga de volan
încercând să evite un câine,
informează mediafax.ro.


Pasagerii au fost scoşi pe geam din maşina răsturnată, trei dintre ei ajungând la spital.

Un bărbat care locuieşte în zonă şi care i-a ajutat pe răniţi a declarat că, dacă şoferul nu ar fi fost inspirat să tragă de volan, la Pufeşti s-ar fi produs o adevărată tragedie.

„Am ajutat cu ce am putut. Oamenii au fost scoşi pe geam şi i-am adus aici la mine. Erau foarte speriaţi. Este normal să te sperii când maşina se răstoarnă şi toate alea îţi vin în cap. Dacă şoferul microbuzului nu era inspirat să tragă de volan, aici se producea o adevărată tragedie”, a declarat un localnic.

Cei doi şoferi au ajuns la sediul Poliţiei municipiului Adjud pentru a fi audiaţi, totodată, poliţiştii stând de vorbă şi cu pasagerii microbuzului.

„La sosirea la faţa locului am constatat că în accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un microbuz şi un autoturism de teren. Din primele verificări a rezultat că şoferul autoturismului de teren ar fi vrut să evite un câine care a venit din partea dreaptă, a virat stânga, moment în care a pătruns pe contrasens, unde a acroşat microbuzul, care s-a

Citeste mai departe

Adauga un comentariu