|joi, septembrie 16, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » ACCIDENT GRAV ÎNTRE LOCALITĂȚILE CIUPERCENI ȘI BOTIZ (FOTO)
  • Urmareste-ne!

ACCIDENT GRAV ÎNTRE LOCALITĂȚILE CIUPERCENI ȘI BOTIZ (FOTO) 

Un tânăr sătmărean de 25 de ani şi-a pierdut
viaţa în urma unui grav accident provocat de acesta

Un tânăr sătmărean în vârstă de 25 şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de circulaţie petrecut în noaptea de miercuri spre joi, între localităţile Ciupeceni şi Botiz. Evenimentul rutier a fost produs de şoferul unui Tir care a executat neatent o manevră de întoarcere, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Cei doi ocupanţi ai locurilor din autoturism, accidentaţi grav, au fost transportaţi de urgenţă la spital, unul dintre ei decedând ieri dimineaţă.

Accidentul rutier soldat cu moartea tânărului în vârstă de 25 de ani s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei unu, pe Drumul Naţional 19, la ieşirea din localitatea Ciuperceni, când un Tir a lovit un autoturism. Evenimentul rutier s-a produs în urma nerespectării regulilor de circulaţie de către şoferul mastodontului, Cristi G, în vârstă 34 ani, din Slatina, întorcându-se în ţară după o cursă efectuată înb străinătate, a efectuat o manevră de întoarcere spre bezinăria situată la ieşirea din Satu Mare. În momentul efectuării manevrei, şoferul nu s-a asigurat şi a lovit din plin autoturismul marca Peugeot, condus regulamentar de Jessica B, de 21 de ani, alături de care se mai afla şi tânărul de 25 de ani. În urma coliziunii produse, cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost grav accidentaţi, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

Din păcate, traumatismele suferite de tănărul care ocupa locul din dreapta la autoturismului i-au fost fatale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, Constantin Demian, tânărul sătmărean a decedat ieri dimineaţă, iar cauzele decesului vor fi stabilite în cursul zilei de azi, după efectuarea autopsiei. La solicitarea rudelor, tânăra care se afla la volan a fost transportată cu o ambulanţă privată la un spital din Oradea, iar starea ei nu se cunoaşte încă.

Poliţişti care s-au prezentat la locul accidentului au constat că şoferul tirului nu consumase băuturi alcoolice, cauza accidentului fiind neatenţia şi nerespectarea regulilor privind manevra de întoarcere pe un drum naţional. Acesta este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca instanţa judecătorească să stabilească măsurile legale.

[scrollGallery id=110]