|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » A VRUT SĂ-ŞI SCOATĂ FATA ILEGAL DIN ŢARĂ
  • Urmareste-ne!

A VRUT SĂ-ŞI SCOATĂ FATA ILEGAL DIN ŢARĂ 

O femeie în vârstă de 36 de ani este cercetată OLYMPUS DIGITAL CAMERA
de polițiștii de frontieră pentru că a încercat
să își scoată fetița de numai 9 luni din România,
ascunsa sub o pătura.
Joi, 14 noiembrie, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat un microbuz înmatriculat în Maramureș, în care se aflau mai multe persoane.

Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, la controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate, ascunsă în brațele unei femei, sub o pătură, o minoră.

Lucrătorii noștri au efectuat verificări și au constatat că este vorba de o mama si copilul ei de 9 luni. Femeia, Elena L., în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în județul Sălaj, a declarat ca s-a întors în țară în urmă cu câteva zile, iar aseară intenționa să plece înapoi în Franța.

Cum însă nu avea un document de călătorie valabil pentru minoră (doar certificat de naștere), a ținut fetița în brațe și a acoperit-o cu o pătură, sperând că astfel va trece frontiera fără a trezi suspiciuni autorităților.
Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria femeii și a fiicei sale și o cercetează acum pe Elena L. pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativa de ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Adauga un comentariu