|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » A VRUT SĂ IASĂ CU ACTE FALSE DIN ŢARĂ
  • Urmareste-ne!

A VRUT SĂ IASĂ CU ACTE FALSE DIN ŢARĂ 

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează o femeiefals1
din R. Moldova care a încercat să iasă ilegal
din România, cu o carte de identitate falsă.

 
Miercuri, 4 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-au prezentat pentru a ieși din țară într-un autovehicul marca Ford Focus, două persoane, un bărbat și o femeie.

Polițistul de frontieră care a verificat documentele de călătorie a observat că actul de identitate prezentat de femeie nu întrunește condițiile de formă și fond ale unui document autentic.

Astfel, în urma examinării cărții de identitate, polițiștii de frontieră au  constatat că documentul este fals. Din verificărilor efectuate privind identitatea femeii, s-a constat că acesta se numește, de fapt, Mariana S., are 41 de ani și este din R. Moldova.

Aceasta a intrat legal în România și a declarat ca a procurat cartea de identitate prin intermediul bărbatului care o însoțea, și anume Dorel Tudor C. de 25 de ani, din județul Sălaj.

Bărbatul, la rândul său, a declarat că prin intermediul unui cetățean moldovean a procurat cartea de identitate pe care apoi i-a dat-o Marianei S., în speranța că folosindu-se de acest document va putea ieși din România.
Drept urmare, femeia este cercetată acum pentru fals privind identitatea, uz de fals și tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat, iar Dorel Tudor C. pentru fals privind identitatea și complicitate la tentativa de ieșire din țară prin trecere ilegală a frontiereide stat.

Adauga un comentariu