|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Externe » A lăsat bebelușul în grija cumnatului și s-a dus la piață. Ce s-a întâmplat apoi nici în filme nu vezi
  • Urmareste-ne!

A lăsat bebelușul în grija cumnatului și s-a dus la piață. Ce s-a întâmplat apoi nici în filme nu vezi 

Poliția a venit în viteză la spital, unde un bărbat tocmai sosise cu un bebeluș carea-lasat-bebelu-ul-in-grija-cumnatului-i-s-a-dus-la-pia-a-ce-s-a-intamplat-apoi-nici-in-filme-nu-vezi sângera abundent. Chemați de personalul spitalului, oamenii legii l-au identificat pe bărbat, pe tatăl copilului și l-au întrebat ce s-a întâmplat.

Bărbatul era în stare de șoc și le-a spus polițiștilor că al său cumnat a încercat să-i taie împrejur bebelușul în timp ce el se afla plecat la piață, după d-ale gurii. Polițiștii l-au reținut pe Larry Leroy Floyd, de 24 de ani, care încă se afla în locuința tatălui copilului și…făcea mâncare.

Întrebat de polițiști dacă a făcut ce spune tatăl băiatului, acesta a recunoscut și a povestit cum s-a întâmplat. Se pare că Floyd se apucase să taie carne cu un cuțit de vreo 20 de centimetri și a auzit bebelușul plângând. S-ar fi dus repede să vadă de ce plânge copilul și s-a gândit că e o idee bună să-l taie împrejur, pentru că așa e mai igienic.

Poliția l-a arestat imediat și umează să fie testat de un psihiatru, starea copilului este încă necunoscută, autoritățile ferindu-se să ofere detalii îm acest sens. Floyd a mai fost arestat de șapte ori din 2008 pentru hărțuire, tulburarea liniștii publice, jaf armat, furt și droguri.

Adauga un comentariu