|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » A ÎNŞELAT OAMENII CU BANI PENTRU SCUTECE
  • Urmareste-ne!

A ÎNŞELAT OAMENII CU BANI PENTRU SCUTECE 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au reţinut inselaciune1
pe tânărul de 18 ani, suspect în mai multe cazuri
de înşelăciune şi furt. Dominik G. este cel care
a înşelat mai mulţi sătmăreni, invocând că are
nevoie de bani pentru a le cumpăra scutece copiilor.
În unele cazuri, a profitat de buna-credinţă
a persoanelor ce doreau să-l ajute şi le-a mai furat
şi alte sume de bani din casă.
Pentru a face cât mai credibilă povestea invocată şi a-i impresiona pe cei care-i deschideau uşa, tânărul de 18 ani se recomanda ca fiind un apropiat al vecinului de la parter, care tocmai a ajuns din Ungaria şi a rămas fără scutece pentru copii. Spunea că nu are la el decât forinţi şi nu poate cumpăra produsele, promiţând să restituie împrumutul.

În unele cazuri, profitând de solicitudinea victimelor, care se ofereau să-l ajute, băiatul mai fura şi alte sume, în afară de cea împrumutată. Avea şi în acest caz un plan: cerea un pahar cu apă, iar în timp ce proprietarul se deplasa în altă încăpere, el golea portofelul din care primise iniţial suma cerută, de regulă între 70 şi 100 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au depistat însă pe suspect, acesta ajungând în Arestul I.P.J. În sarcina tânărului a fost reţinută comiterea a    7 asemenea infracţiuni, de furt şi înşelăciune, din anchetă rezultând că în trei cazuri suspectul a fost  însoţit şi de un minor de 17 ani, tot din Satu Mare.

Vineri, Dominik G. va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Adauga un comentariu