|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » A ÎNCEPUT ŞCOALA!
  • Urmareste-ne!

A ÎNCEPUT ŞCOALA! 

Primarul municipiu Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel
a participat astăzi, 16 septembrie, alături de elevi,
părinţi şi profesori la festivităţile de deschidere
a noului an şcolar la Şcoala cu clasele I – VIII
,,Grigore Moisil” şi la Liceul Teoretic German
,,Johann Ettinger” Satu Mare.
În discursul pe care l-a rostit edilul şef a subliniat rolul pe care îl au cadrele didactice în educaţia copiilor şi a cerut părinţilor să fie aproape de şcoală pentru a contribui împreună la formarea acestora.

,,Stimate cadre didactice, dragi părinţi, iubiti elevi, începutul anului scolar vine de fiecare dată cu fiorii emotiei, încrederii si optimismului. Păşim cu toţii pe poarta şcolii cu dorinta reînoită de succese si împliniri profesionale.
Ne bucurăm şi ne mândrim cu dascăli care si-au demonstrat valoarea cu fiecare generatie pe care au instruit-o. Le dorim ca, si în acest an, sã fie convinsi de sprijinul Primãriei în demersul de modelare a caracterelor tinere si în actul didactic, uneori dificil de împlinit la nivelul dorit, dar care îl înnobilează mereu!

Strădania noastră a Administraţiei locale este să ne luptăm pentru o lege mai bună, să ne batem pentru salarii mai mari, dar cred că oricât de bună ar fi legea, nimic nu poate înlocui ceea ce face fiecare dascăl cu clasa în care intră. Acolo este succesul şcolii, în asta stă valoarea şcolii. În sala de clasă se trăieşte performanţa, în sala de clasă reuşim să-i creştem drepţi, deştepţi şi buni pe aceşti copii.

Mă adresez acum părinţilor cu rugămintea să staţi alături de şcoală. Numai împreună cu profesorii puteţi face din copiii dumneavoastră oameni performanţi în viaţă.

În calitate de primar al Municipiului Satu Mare am convingerea că eforturile Primãriei de a fi primiţi astăzi în Şcoală în condiţii optime desfãsurãrii activitătii sunt vizibile, usor de recunoscut.

Stimaţi profesori, dragi elevi, vă doresc tuturor un an bun, în care succesul să fie cununa eforturilor dumneavoastră! “