|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » A furat bunuri dintr-o casă din Negrești
  • Urmareste-ne!

A furat bunuri dintr-o casă din Negrești 

La data de 07 ianuarie  a.c.,  în jurul orelor 19.00  poliţiştii negreșteniA furat bunuri dintr-o casă din Negrești au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Negrești Oaș care reclama faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras bunuri din locuință .

În urma cercetărilor efectuate  oamenii legii au reușit identificarea autorului, Mihai L., de 38 de ani, care în ultimele luni ale anului trecut, ar fi pătruns în locuința păgubitului, folosind chei potrivite, și ar fi sustras obiecte electrocasnice  și obiecte  de mobilier în valoare de aproximativ 3000 euro.  Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

Tot miercuri polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat autorul unei infracțiuni de furt comisă în data de 26 decembrie 2014.  Astfel că Zoltan L. , în vârstă de 45 de ani, ar fi sustras din incinta unui local din municipiul Satu Mare, un telefon mobil , care se afla pe o masă din incinta localului. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

În ambele situații  s-au  întocmit dosare  penale și se efectuează cercetări sub  aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Autorii sunt cercetați în stare de libertate.

Adauga un comentariu